Paintball indoor na praznovanju rojstnega dne

Paintball indoor na praznovanju rojstnega dne

Te zanima, kako pri nas izgleda praznovanje rojstnega dne? Nimaš ideje, katero igro bi izbral? Katera bo primerna za starost vašega otroka? Vas morda zanima več o igri paintball indoor? Potem vas vabimo, da si preberete spodnji članek, v katerem piše več o vsem zgoraj naštetem.

Kako se igra paintball indoor?

Paintball indoor je strelska igra, ki se jo igra v notranjosti, torej v naši notranji areni, ki se nahaja na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani. Paintball indoor se igra tako, da se uporablja prilagojeno opremo, kot bi jo uporabljali pri klasičnem paintballu. Vsak igralec potrebuje masko za na obraz, ki služi kot preventivna zaščita. Nato vsak potrebuje še kombinezon, oziroma jersey, ki služi kot dodatna zaščita za telo, nato pa potrebujete še penaste kroglice (50 cal) ter indoor paintball marker. Prednost paintball indoor-ja je ta, da so kroglice penaste, kar pomeni, da so manj boleče kot pri navadnem paintballu zunaj, poleg tega pa kroglice tudi ne izpuščajo kakšnih barv ob zadetku in posledično ni spolzkih tal. Poleg tega je paintball indoor primeren že za otroke od sedmega leta starosti. Nudimo vam namreč otroški, najstniški paintball indoor ter paintball indoor tudi za odrasle. Glede na starostno skupino se  igra prilagaja. Najstniški paintball indoor se od otroškega razlikuje v tem, da se tukaj pripravi več scenarijev igre. Igrate lahko team death match, igro z zastavico, z aktivacijo in deaktivacijo bombe in tako dalje. Pred samim pričetkom igre vam animator razloži pravila, nato pa vas razdeli v ekipi, greste do svoje baze in igra se lahko prične.

Praznovanje rojstnega dne

Praznovanje rojstnega dne je vedno bolj pogosta izbira pri nas. Nudimo vam različne vrste iger, poleg tega je praznovanje rojstnega dne pri nas primerno že od 6. leta dalje. Izbirate lahko med naslednjimi igrami: nerf fortnite, laser tag in paintball, vse te igre pa lahko potekajo tudi v notranji areni (indoor laser tag, indoor paintball). Nerf fortnite je primeren že za otroke od 6 let dalje. Pri igri se uporablja mehke puščice in nerf puške oziroma pištole. Največkrat se nerf fortnite igra zunaj. Razdeljeni ste v dve ekipi, nato pa je vaša naloga, da sprva na poligonu najdete čim več puščic, ki si jih naberete kot skupina, po tem pa se igra prične. Laser tag je primeren že od 7 let dalje in se ga igra tako, da se izstreljuje laserske žarke, s katerimi ciljaš nasprotnike v senzor, ki ga imajo na glavi. Paintball verjetno že vsi poznate in je prav tako od 7 let dalje. Za igro pa potrebujete masko za obraz, zaščitno obleko, markerje ter kroglice. Rojstni dan traja uro in pol, po tem pa sledi pogostitev, kjer animator ni več prisoten. Mi vam nudimo tudi prostor za pogostitev (piknik prostor), v primeru, da ga želite.

 

Zakaj je paintball indoor dobra izbira na praznovanju rojstnega dne?

Paintball indoor je zelo dobra izbira na rojstnem dnevu zato, ker poteka v notranji areni, kar pomeni, da vam slabo vreme ne bo uničilo igre, poleg tega je lokacija hitreje dostopna kot zunanji poligon. Paintball indoor je primeren že za otroke od 7 let dalje, poleg tega pa tudi za najstnike (12 +) ter odrasle. Primeren je zlasti za tiste, ki so nekoliko bolj boječi ali pa se bodo za paintball odločili prvič, saj so kroglice mehke in neboleče. Poleg tega tudi tla ne drsijo zaradi kroglic.

V zgornjem članku smo vam predstavili igro indoor paintball, nato smo podrobneje opisali, kako izgleda rojstni dan in katere igre si lahko izberete ter za katero starost so primerne. Na koncu pa smo vam navedli še nekaj razlogov, zakaj je ravno paintball indoor dobra izbira za praznovanje rojstnega dne.